1 szt
Kod kreskowy: 5907623262288
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
błonnik pszenny
cebula
ekstrakt z papryki
sól
woda
cukier
mięso separowane z łososia atlantyckiego (Salmo salar) 26 %
koncentrat pomidorowy
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
ryż
przyprawy
mąka pszenna
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać seler, soję, mleko, jaja, gorczycę, nasiona sezamu, skorupiaki.
Marka
dega
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Paprykarz szczeciński. Konserwa sterylizowana.
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Ryba - Zawiera
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Skorupiaki - Może zawierać
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +25 °C
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 111
Wysokość - 111
Głębokość - 38
Rodzaj opakowania
Typ - Kubek
Adres producenta
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Adres zwrotny
Dega Spółka Akcyjna,
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Kontakt
Dega Spółka Akcyjna
Adres kontaktowy
Karnieszewice 5,
76-004 Sianów
Łacińska nazwa ryby
Salmo salar
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 663 kJ/ 159 kcal |
Tłuszcz | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g |
Węglowodany | 10 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 5,3 g |
Sól | 1,6 g |