ORICO Pasta sojowa z koperkiem 105g Bakalland
Udostępnij na FacebookuPasta jest doskonałym źródłem łatwo przyswajalnego białka sojowego, a w receptura wzbogacona cebulą, marchwią, porem, selerem, pasternakiem oraz natką pietruszki. Bardzo dobra smarowalność czynią z pasty produkt łatwy w użyciu
1 szt - 0,105 kg
Kod kreskowy: 5900904003129
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Pasta jest doskonałym źródłem łatwo przyswajalnego białka sojowego, a w receptura wzbogacona cebulą, marchwią, porem, selerem, pasternakiem oraz natką pietruszki. Bardzo dobra smarowalność czynią z pasty produkt łatwy w użyciu
Składniki
woda, odtłuszczona teksturowana mąka sojowa 12,7%, olej rzepakowy, warzywa suszone: ziemniaki, cebula, marchew, por, seler, pasternak, natka pietruszki; mąka pszenna, skrobia modyfikowana, białko sojowe 1,3%, sól, ocet, glukoza, hydrolizat białka sojowego, ekstrakt drożdżowy, koper 0,3%, aromaty (zawierają seler, soję), barwnik: karmel; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; tłuszcz palmowy, przyprawy, koncentrat kopru 0,1% (białko sojowe, sól, wzmacniacz smaku; glutaminian monosodowy; ekstrakty kopru
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Bakalland S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,4 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 9,1 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,7 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,2 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 11 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 654 |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 158 |
W porcji 100 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 654 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 11 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 158 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,7 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 9,1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,4 g |