Pasta sojowa z papryką 105g Bakalland
Udostępnij na FacebookuPasta sojowa przeznaczona do smarowania pieczywa
1 szt - 0,105 kg
Kod kreskowy: 5900904003099
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Pasta sojowa przeznaczona do smarowania pieczywa
Składniki
Woda, odtłuszczona teksturowana mąka sojowa 12,7%, olej rzepakowy, warzywa suszone: ziemniaki, papryka 1%, cebula, czosnek, marchew, por, seler, pasternak, natka pietruszka; ekstrakt drożdżowy, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana modyfikowana, białko sojowe 1,3%, sól, przyprawy, barwnik: ekstrakt z papryki; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; glukoza, aromaty (zawierają soję), tłuszcz palmowy
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
Bakalland S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,3 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 8,8 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 1,7 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,3 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,8 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 9,9 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 626 |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 151 |
W porcji 100 g | |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 9,9 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,8 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 8,8 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 626 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 151 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji | 3,3 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,7 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,3 g |