Produkt chwilowo niedostępny
1 szt
Kod kreskowy: 7610227805819
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Włochy
Opis marketingowy
Pesto Basilico 120g
Składniki
Olej rzepakowy, oliwa z oliwek 27%,
bazylia 21%, ser 8%, ser Parmigiano Reggiano 7%,
sól morska, czosnek 1,5%, orzechy piniowe 1%,
przyprawy, cukier, sól, skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa,
zagęszczony sok cytrynowy, ekstrakt z lubczyka.
Temperatura przechowywania min - max
1x7 °C
Nazwa producenta
Hilcona Feinkost GmbH
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 6,6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 62 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2458 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 597 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 6,6 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,9 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 1,6 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 9 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 62 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2458 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 597 kcal |
W porcji 60 g | |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 4 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 356 kcal |
Zawartość węglowodanów w porcji | 1,6 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0,5 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1 g |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 1468 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 37 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 5,4 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 1,3 g |