1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5900531004315
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
wsad jagodowy (przecier z jagody 12% w jogurcie, cukier, błonnik cytrusowy, zagęszczony sok z cytryny)
Marka
Piątnica
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt typu greckiego jagodowy.
Cechy
kolorowanka pod etykietą
Dodatkowe informacje
Uwaga! Piosenka i kolorowanka na wewnętrznej stronie etykiety
Czy naprawdę widział ktoś,
by do sadu wchodził łoś?
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +1°C do +6°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
www.piatnica.com.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy
Adres kontaktowy
ul. Forteczna 3,
18-421 Piątnica
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 75
Wysokość na półce - 61
Głębokość na półce - 75
Waga od dostawcy
Waga brutto - 140
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 75
Głębokość - 75
Wysokość - 61
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05900531104312
Adres internetowy
www.piatnica.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g: |
---|---|
wartość energetyczna | 389 kJ/92 kcal |
tłuszcz | 2,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
węglowodany | 11 g |
w tym cukry | 11 g |
błonnik | 0,6 g |
białko | 7,0 g |
sól | 0,08 g |