1 szt - 0,360 kg
Kod kreskowy: 5901214132363
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka pszenna,
15,1% pieczarka,
woda,
12,5% ser gouda( zawiera- stabilizator: chlorek wapnia, substancję konserwującą: lizozym z białka jaja kurzego, barwnik : beta karoten), cebula, 5,5% pomidor, koncentrat pomidorowy, 3,5% olej roślinny rzepakowy,
cukier,
drożdże,
sól,
przyprawy i mieszanki przypraw (zawierają wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy), substancja zagęszczająca: skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, mąka żytnia,
zioła ( bazylia, oregano), rosół wołowy ( zawiera- wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, białko sojowe, kwas: kwas cytrynowy; barwnik: karmel amoniakalny, ryboflawina), bułka tarta pszenna,
emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; środek do przetwarzania mąki; kwas askorbinowy, substancja przeciwzbrylająca: fosforany wapnia.
Marka
" Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres :
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, selera, sezamu i orzechów.
Przechowywanie
Warunki przechowywania: -18° C lub niższa.
Przygotowanie i stosowanie
Zamrożoną pizzę wyciągnąć z opakowania ( folia, kartonik), włożyć do nienagrzanego piekarnika, następnie nastawić temperaturę na ok. 180 ° C - 220 ° C, podgrzewać do momentu zarumienienia produktu i roztopienia się sera. Można też pizzę wcześniej rozmrozić i po wyciągnięciu jej z opakowania ( folia, kartonik), włożyć do nagrzanego piekarnika do ok. 180 ° C - 220 ° C i podgrzewać ją do momentu zarumienienia i roztopienia sera. Czas odgrzewania pizzy rozmrożonej jest odpowiednio krótszy.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 774 kJ / 184 kcal |
tłuszcz | 6,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
węglowodany | 24,1 g |
w tym cukry | 1,9 g |
błonnik | 1,3 g |
białko | 6,9 g |
sól | 1,2 g |