1 szt - 0,330 kg
Kod kreskowy: 5901214131335
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mąka pszenna, woda,
15,1% ser gouda
( zawiera- stabilizator: chlorek wapnia, substancję konserwującą: lizozym z białka jaja kurzego, barwnik : beta karoten),
6% salami ( mięso wieprzowe, mięso wołowe, tkanka łączna wołowa, sól, białko sojowe, dekstroza, przyprawy ( zawierają- gorczycę i seler),
czosnek,
regulator kwasowości: lakton kwasu glukonowego, ekstrakty przypraw, przeciwutleniacz: askorbinian sodu,
barwnik, koszenila, substancja konserwująca: azotyn sodu, aromat dymu wędzarniczego),
6% papryka,
5,8% koncentrat pomidorowy,
3,8% olej roślinny rzepakowy, cukier,
drożdże,
sól,
przyprawy,
substancja zagęszczająca: skrobia kukurydziana,
mąka kukurydziana,
mąka żytnia,
zioła ( bazylia, oregano) , emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych,
środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy, substancja przeciwzbrylająca: fosforany wapnia.
Marka
" Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres :
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać śladowe ilości : sezamu i orzechów.
Przechowywanie
Warunki przechowywania: -18° C lub niższa.
Przygotowanie i stosowanie
Zamrożoną pizzę wyciągnąć z opakowania ( folia, kartonik), włożyć do nienagrzanego piekarnika, następnie nastawić temperaturę na ok. 180 ° C - 220 ° C, podgrzewać do momentu zarumienienia produktu i roztopienia się sera. Można też pizzę wcześniej rozmrozić i po wyciągnięciu jej z opakowania ( folia, kartonik), włożyć do nagrzanego piekarnika do ok. 180 ° C - 220 ° C i podgrzewać ją do momentu zarumienienia i roztopienia sera. Czas odgrzewania pizzy rozmrożonej jest odpowiednio krótszy.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyzcna | 1018 kJ / 242 kcal |
tłuszcz | 9,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
węglowodany | 29,5 g |
w tym cukry | 2,5 g |
błonnik | 1,4 g |
białko | 8,5 g |
sól | 1,4 g |