1 szt - 0,350 kg
Kod kreskowy: 5902461004564
Dodatkowe informacje
Producent
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: soję, jaja, mleko, laktozę z mleka, seler, gorczycę.
Składniki
aromaty
stabilizatory: mleczan potasu, octan potasu, trifosforany, węglany sodu
sól
skrobia modyfikowana kukurydziana
mąka ryżowa
błonnik owsiany
błonnik grochowy
mięso z fileta z piersi kurczaka 64%
woda
przyprawy
glukoza
ekstrakty przypraw
mąka pszenna
skrobia ryżowa
płatki kukurydziane (kukurydza)
drożdże
olej rzepakowy
skrobia modyfikowana ziemniaczana
substancje spulchniające: difosforany, węglany sodu
Marka
Morliny
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt formowany z połączonych kawałków fileta z piersi kurczaka, panierowany, smażony, pieczony, chłodzony.
Cechy
mega porcja
Polski kurczak
bez dodatku substancji konserwujących
Zalecenia dla alergików
Seler - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Gorczyca - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 0
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: od 0°C do +8°C.
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Oddział w Iławie,
Zakład Dań Gotowych w Morlinach,
Morliny 15,
14-100 Ostróda
Adres zwrotny
Animex Foods Sp.z o.o.,
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Kontakt
Animex Foods Sp.z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Chałubińskiego 8,
00-613 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce - 219
Szerokość na półce - 169
Głębokość na półce - 46
Waga od dostawcy
Waga brutto - 384
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Szerokość - 169
Wysokość - 219
Głębokość - 46
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | w porcji np. 100 g | na porcję %RWS* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 913 kJ/219 kcal | 913 kJ/219 kcal | 11% |
Tłuszcz | 12 g | 12 g | 17% |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1.8 g | 1.8 g | 9% |
Węglowodany | 13 g | 13 g | 5% |
- w tym cukry | 0.9 g | 0.9 g | 1% |
Białko | 14 g | 14 g | 28% |
Sól | 1.3 g | 1.3 g | 22% |
*- Określona metodą obliczeniową / analityczną |