Pulpa z guawy Quality Food
Udostępnij na FacebookuPoznaj wspaniały, słodki i orzeźwiający smak owoców guawy. Gęsta i aromatyczna pulpa swoim intensywnym zapachem przenosi w tropikalny klimat. Przygotuj domowy sorbet z pulpy z guawy i ciesz się smakiem wakacji przez cały rok. Ten egzotyczny przecier z owoców guawy znakomicie sprawdzi się w przygotowaniu: Ciast i deserów Dżemów i marmolad Galaretek owocowych Lodów i sorbetów Koktajli Soków i syropów
1 szt - 0,450 kg
Kod kreskowy: 5901752702738
Dodatkowe informacje
Producent
Qualiti Food
De Care Autentyczne produkty
Smaki
Kuchnie
Przepisy
więcej na decare.pl
Kraj
Kraj produkcji - Indie
Cechy
z najlepszych owoców
egzotyczna i aromatyczna
Marka
QF
O marce
De Care Autentyczne produkty
Smaki
Kuchnie
Przepisy
więcej na decare.pl
Składniki
pulpa z guawy 85%
cukier 11%
woda
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Adres firmy
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Nazwa firmy
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyp[rodukowano w Indiach.
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Opis produktu
Poznaj wspaniały, słodki i orzeźwiający smak owoców guawy. Gęsta i aromatyczna pulpa swoim intensywnym zapachem przenosi w tropikalny klimat. Przygotuj domowy sorbet z pulpy z guawy i ciesz się smakiem wakacji przez cały rok.
Ten egzotyczny przecier z owoców guawy znakomicie sprawdzi się w przygotowaniu:
Ciast i deserów
Dżemów i marmolad
Galaretek owocowych
Lodów i sorbetów
Koktajli
Soków i syropów
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 dni.
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Rodzaj opakowania
Typ - Puszka
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Słodzony przecier z guawy
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | na 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 503 kJ/ 119 kcal |
Tłuszcz | 0,8 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 20 g |
Białko | 2,3 g |
Sól | 0 g |