Deser rians la faisselle twarożek z marakują i mango
Udostępnij na FacebookuPanna cotta deser marakuja mango 2*120g
1 szt - 0,240 kg
Kod kreskowy: 3184670002049
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Panna Cotta 100 g : śmietana (57%),
mleko odtłuszczone,
cukier,
żelatyna wołowa,
naturalny aromat waniliowy.
Przecier owocowy 20 g : puree z owoców marakuja i mango (74%).
cukier.
Marka
CANDIA
Dodatkowe informacje
Nie zawiera składników wieprzowych.
Zapakowano w atmosferze ochronnej.
Opis produktu
Panna cotta - słynny włoski deser z marakują i mango. Głównym składnikiem jest śmietana (wł. "panna") wymieszana z mlekiem, cukrem oraz dodatkiem żelatyny. Owocowy przecier z naturalnych składników - owoce marakuja i mango. Smak i naturalne składniki jak w prawdziwej włoskiej restauracji.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +6°C
Przygotowanie i stosowanie
1. Oddziel pojemniczek od pokrywki
2. Zalej Panna Cottę karmelem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Francja
Adres zwrotny
Candia Polska Sp. z o.o.
ul. Imielińska 17
02-710 Warszawa