1 szt - 0,180 kg
Kod kreskowy: 5900617029072
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
ekstrakty przypraw
kurkuma
warzywa suszone (seler, pietruszka)
olej rzepakowy
błonnik (grochowy, bambusowy)
fasola gotowana 40%
sól morska
aromaty naturalne
cebula
pieczarki
pestki dyni 5%
grzyby suszone
przyprawy
Tekst dotyczący alergenów
Produkt bezglutenowy. Może zawierać soję, gorczycę, sezam.
Marka
Sante
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Pasztet wegański z fasolą i pestkami dyni, sterylizowany.
Cechy
przygotowano wg kuchni Pięciu Przemian
bez glutenu
błonnik, kwas foliowy, mangan, żelazo
Dodatkowe informacje
Na stronie www.sante.pl znajdziesz wiele cennych informacji o produkcie, zdrowym odżywianiu, ciekawe przepisy i cenne inspiracje. Zapraszamy, dołącz do świata Sante.
Zalecenia dla alergików
Sezam - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Może zawierać
Seler - Zawiera
Gluten - Nie zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 5
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +5°C do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 h.
Charakterystyczna dla wyrobu ciemniejsza warstwa pod wieczkiem, nie wpływa na jakość produktu.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 76
Szerokość - 71
Głębokość - 71
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Sante A. Kowalski sp. j.
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Adres zwrotny
Sante A. Kowalski sp. j.
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Adres kontaktowy
ul. Jagiellońska 55A
03-301 Warszawa
Kontakt
Sante A. Kowalski sp. j.
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Produkt odpowiedni dla wegan
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1023 kJ / 246 kcal |
Tłuszcz | 17 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 14 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Błonnik | 5,2 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 1,9 g |
Witaminy: | |
Kwas foliowy | 44,29 µg (22%)* |
Składniki mineralne: | |
Potas | 356,85 mg (18%)* |
Żelazo | 2,73 mg (19%)* |
Mangan | 0,37 mg (18%)* |
*% Referencyjnej Wartości Spożycia dla osoby dorosłej. |