1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5000295131651
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zawartość tłuszczu w suchej masie: 48%
pasteryzowane MLEKO
podpuszczka mikrobiologiczna
sól
Marka
Cathedral City
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Angielski, twardy ser podpuszczkowy, dojrzewający 4 miesięcy.
Pozostałe informacje
Pakowano atmosferze ochronnej
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Po otwarciu należy spożyć w ciągu 7 dni
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 8
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 157
Głębokość - 24
Wysokość - 152
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Dairy Crest Consumer Care,
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
www.cathedralcity.co.uk
Adres zwrotny
Dairy Crest Consumer Care,
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
www.cathedralcity.co.uk
Adres kontaktowy
NDC,
Bermuda Park,
Nuneaton,
CV10 7RG,
UK
Kontakt
Dairy Crest Consumer Care
Kraj
Country of Origin - Anglia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Anglii
Adres internetowy
www.cathedralcity.co.uk
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1725 kJ / 416 kcal |
Tłuszcz | 34,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21,7 g |
Węglowodany | 0,1 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25,4 g |
Sól | 1,8 g |