Ser chevret kozi z ziołami włoskimi plastry
Udostępnij na FacebookuAromatyczny półtwardy ser kozi produkowany w Holandii z dodatkiem ziół włoskich. Wyrazisty smak sera charakterystyczny dla mleka koziego połączony z mieszanką aromatycznych włoskich ziół w składzie: papryka, cebula, oregano, szczypiorek, bazylia, pietruszka, biały pieprz. Doskonała i zdrowsza alternatywa dla tradycyjnego sera z mleka krowiego – zalecany dla alergików oraz osób cierpiących na choroby układu krążenia. Wytwarzany na bazie naturalnych składników daje gwarancję doskonałego smaku. Dostępny w postaci 6 plastrów w wygodnym opakowaniu typu otwórz-zamknij. Szerokie zastosowanie kulinarne: podawany z pieczywem, na desce serowej, dodatek do pizzy, zapiekanek i tostów.
1 szt - 0,100 kg
Kod kreskowy: 5903111645625
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Pasteryzowane mleko kozie,
sól,
1,0% mieszanka ziół włoskich (suszone warzywa (papryka, cebula),
zioła i przyprawy (pieprz, oregano, bazylia, pietruszka, szczypiorek), czosnek),
kultury bakterii mlekowych,
podpuszczka mikrobiologiczna,
substancja konserwująca: azotan sodu.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 1°C do 8°C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Holandia
Adres producenta
PPH TEMAR SP. z o.o. Sp.k.,
Tartaczna 34,
40-749 Katowice,
Polska.
Adres zwrotny
PPH TEMAR SP. z o.o. Sp.k.,
Tartaczna 34,
40-749 Katowice.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 365 kJ / 1511 kcal |
tłuszcz | 30,6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18,7 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 22,3 g |
sól | 1,65 g |