Ser Edamski eko plastry EkoŁukta
Udostępnij na FacebookuSer Edamski zawiera 26% tuszczu. Dojrzewanie trwa 4 tygodnie. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
1 szt - 0,150 kg
Kod kreskowy: 5907667874621
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1389KJ/334kcl |
Tłuszcz | 26g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,6g |
Węglowodany | 0,1g |
w tym cukry | 0,1g |
Białko | 25g |
Sól | 25g |