Ser el pastor trzy rodzaje mleka
Udostępnij na FacebookuSer el pastor trzy rodzaje mleka - półtwardy ser podpuszczkowy dojrzewający, z niejadalną skórką.
1 kg
Kod kreskowy: 15897
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pasteryzowane mleko krowie (min. 60%),
pasteryzowane mleko owcze (min. 17%) i pasteryzowane mleko kozie (min. 12%),
sól,
sekwenstranty : chlorek wapnia,
podpuszczka mikrobiologiczna,
kultury bakterii kwasu mlekowego,
substancje konserwujące : azotan potasu i lizozym : białka jaj.
Skórka sera : substancje konserwujące : E235, E202, barwnik : E172
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C
Kraj
Kraj pochodzenia - Hiszpania
Adres producenta
Quesos El Pastor -Hijos de Salvador
Adres zwrotny
Dystrybutor :
EUROSER Dairy Group Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1591 kJ / 380 kcal |
tłuszcz | 32 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22 g |
Węglowodany | 1 g |
w tym cukry | <0,5 g |
białko | 22 g |
sól | 1,5 g |