Ser Kondov owczy w zalewie
Udostępnij na FacebookuSer Kondov owczy w zalewie - Konsystencja krucha, lekko kremowa; barwa biała, smak lekko słony, delikatnie kwaśny; zapach wyrazisty, typowy dla sera typu feta; kawałek w formie plastra zatopiony w solance
1 kg
Kod kreskowy: 75161
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko owcze (98,95%),
enzymy mikrobiologiczne (0,005%),
kultury bakterii (0,001%),
chlorek wapnia (0,044%),
sól (1%).
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 4° do 8°C
Kraj
Kraj pochodzenia - Bułgaria
Adres producenta
Dystrybutor :
Caseus s.c.
ul. Bolkowska 2D/41,
01-466 Warszawa
Adres zwrotny
Caseus s.c.
ul. Bolkowska 2D/41,
01-466 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1308 kJ / 316 kcal |
Tłuszcz | 27,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 15,1 g |
Węglowodany | 1,1 g |
w tym cukry | 1,0 g |
Białko | 17,1 g |
Sól | 3,0 g |