Ser Mascarpone Bio Castelli
Udostępnij na FacebookuSer miękki wyprodukowany z pasteryzowanej śmietanki pozyskanej z rolnictwa ekologicznego.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8001868001149
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
śmietanka pasteryzowana z rolnictwa ekologicznego,
regulator kwasowości : kwas kwas mlekowy.
Opis produktu
Ser miękki wyprodukowany z pasteryzowanej śmietanki pozyskanej z rolnictwa ekologicznego.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do + 4 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2 dni.
Kraj
Kraj pochodzenia - Włochy
Adres producenta
NUOVA CASTELLI S.p.A. - Via T. Galimberti
4-42124 Reggio Emilia
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1463 kJ / 355 kcal |
Tłuszcz | 36 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 25 g |
Węglowodany | 3,0 g |
w tym cukry | 3,0 g |
Białko | 5,8 g |
Sól | 0,08 g |