Ser Mascarpone
Udostępnij na FacebookuMascarpone to tradycyjny ser farmerski, oparty na recepturze świeżych serów włoskich, którego podstawowym surowcem jest krowie mleko. Ser Mascarpone stanowi nieodzowny składnik wielu deserów i wypieków(idealny do sernika). Używa się go również, jako dodatek do makaronów i pikantnych sosów.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 4016396008915
Dodatkowe informacje
Producent
Euroser
Markę Euroser tworzą wyselekcjonowane produkty.
Składniki
Składniki: pasteryzowana śmietanka, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Cechy
Mascarpone - ser śmietankowy.
Marka
" Euroser "
O marce
Markę Euroser tworzą wyselekcjonowane produkty.
Dodatkowe informacje
Do deserów, ciast, sosów, używany zamiennie ze śmietaną.
Opis produktu
Mascarpone - ser śmietankowy.
Zawartość opakowania
250 g
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Zawiera mleko.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0 °C do +8 °C
Kraj
Kraj pochodzenia - Niemcy
Adres zwrotny
Euroser
ul. Geologiczna 20
02-246 Warszawa