Ser Castelli Parmigiano Reggiano tarty
Udostępnij na FacebookuJeden z najbardziej znanych serów twardych na świecie. Jest to ser produkowany we Włoszech z odtłuszczonego nie pasteryzowanego mleka krowiego, w kręgach o wadze ok. 40 kg. Okres dojrzewania wynosi od 24 do 48 miesięcy! Produkowany jest w wyselekcjonowanych, niewielkich gospodarstwach, poddawanych surowym kontrolom jakościowym. Doskonały dodatek do makaronów i sałatek.
1 szt - 0,070 kg
Kod kreskowy: 8001868002917
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko krowie,
sól,
podpuszczka.
Marka
Jansen
Opis produktu
Ser oryginalny włoski parmigiano reggiano tarty.
Pozostałe informacje
Zawartość tłuszczu 32% w s.m.
Zawartość tłuszczu 28,4% w m.c.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C
Adres producenta
Head office
Al. Jerozolimskie 180
02-486 Warszawa
Adres zwrotny
Head office
Al. Jerozolimskie 180
02-486 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1671 kJ / 355 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 20 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 32 g |
Sól | 1,6 g |