Skórka pomarańczowa w czekoladzie deserowej Piotr i Paweł
Udostępnij na FacebookuSkórka pomarańczowa w czekoladzie deserowej
1 szt - 0,120 kg
Kod kreskowy: 5900303007582
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
54% kandyzowana skórka pomarańczowe (skórka pomarańczowa, mąka ryżowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu),
45% czekolada (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat),
substancja glazurująca: guma arabska.
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Marka
" Piotr i Paweł "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres:
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać:orzeszki arachidowe,orzechy laskowe,migdały i mleko
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzechy laskowe - Może zawierać
Migdały - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań
Adres zwrotny
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12,
60-476 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1772 kJ/422 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 63 g |
w tym cukry | 52 g |
Białko | 3,6 g |
Sól | 0,08 g |