Sos syczuański z grzybami mun
Udostępnij na FacebookuOrientalne sosy do podgrzania GOONG udowadniają, że przygotowanie ciekawego, oryginalnego posiłku prosto z Indii, Chin czy Tajlandii jest bardzo proste. Wszystkie sosy posiadają starannie dobrane, oryginalne składniki, aby potrawa smakowała i pachniała orientem. W sosach znajdziesz dodatki takie jak: tajskie mleczko kokosowe, chińskie grzyby mun, olej sezamowy, pędy bambusa czy sos sojowy.
1 szt - 0,460 kg
Kod kreskowy: 5907501002067
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Spoza Unii Europejskiej
Opis marketingowy
Orientalne sosy do podgrzania GOONG udowadniają, że przygotowanie ciekawego, oryginalnego posiłku prosto z Indii, Chin czy Tajlandii jest bardzo proste.
Wszystkie sosy posiadają starannie dobrane, oryginalne składniki, aby potrawa smakowała i pachniała orientem. W sosach znajdziesz dodatki takie jak: tajskie mleczko kokosowe, chińskie grzyby mun, olej sezamowy, pędy bambusa czy sos sojowy.
Składniki
Skład: woda, grzyby mun 7%, sos sojowy (woda, ziarno soi, sól, ocet spirytusowy), skrobia modyfikowana, cukier, olej sojowy, nasiona sezamu 0,8%, olej sezamowy 0,7%, przyprawy, cukier palony.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
powyżej 10 °C
Nazwa producenta
Pamapol S.A.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,98 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,8 g |
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | <0,5 |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) | 4,1 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) | 8,3 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) | 3,0 g |
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce | 266 kJ/100g |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce | 63 kcal/100g |