1 szt - 0,580 litr
Kod kreskowy: 3083681050011
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mieszanka ziół
aromat
olej słonecznikowy
sól
koncentrat pomidorowy 7%
cebula suszona
skrobia kukurydziana modyfikowana
woda
czosnek
cukier
przyprawy 0,3%
czerwona fasola 36%
Marka
Bonduelle
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Czerwona fasola w sosie pomidorowym „cayenne”. Produkt sterylizowany.
Cechy
gwarancja jakości
spróbuj z mięsem, np. mielonym
Pozostałe informacje
Pojemność opakowania 580 ml
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Szkło - powszechnie recyklingowane
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 125
Głębokość - 85
Szerokość - 85
Rodzaj opakowania
Typ - Słoik
Adres producenta
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Adres zwrotny
Bonduelle Polska S.A.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
www.bonduelle.pl
Adres kontaktowy
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa
Kontakt
Bonduelle Polska S.A.
Przepisy
Teksańska fasolka „cayenne”
Usmaż kawałki mięsa (np. kurczaka) lub mięso mielone. Dodaj teksańską fasolkę „cayenne” i podgrzej. Dopraw do smaku. Zwiń w tortille z sałatą oraz paskami papryki.
Kraj
Kraj pochodzenia - Produkt UE
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Unii Europejskiej
Adres internetowy
www.bonduelle.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | produktu w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 442 kJ - 106 kcal |
Tłuszcz | 2,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 12,1 g |
w tym cukry | 6,2 g |
Błonnik | 6,1 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,67 g |