Ser Appenzeller Jansen
Udostępnij na FacebookuSer Appenzeller delikatnie pikantny, produkowany w regionie Appenzell, we wschodniej Szwajcarii. Jeden z najznakomitszych serów szwajcarskich. Zawartość tłuszczu 48%
1 kg
Kod kreskowy: 70800
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
termizowane mleko krowie
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka cielęca.
Marka
" Superbe "
Opis produktu
Ser AOP, delikatnie pikantny, produkowany w regionie Appenzell, we wschodniej Szwajcarii.
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: + 3°C do + 5°C
Adres producenta
Lustenberger + Durst SA,
CH-6330 Cham,
Szwajcaria
Adres zwrotny
Jansen
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 1650 kJ/ 394 kcal |
tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,5 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 25 g |
sól | 1,5 g |