Ser ceko mozzarella
Udostępnij na FacebookuSer produkowany z mleka krowiego. Jego ojczyzną są regiony południowych Włoch. Należy do grupy serów pasta filata, które powstają w procesie ugniatania i rozciągania masy serowej w gorącej wodzie lub serwatce. Powierzchnia sera jest gładka i błyszcząca, powierzchniowa warstwa (skórka) bardzo cienka, w kolorze mlecznej bieli z odcieniem słomkowym, posiada elastyczną konsystencję. Produkt dostępny tylko w kawałku.
1 kg
Kod kreskowy: 86661
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko pasteryzowane,sól,czyste kultury bakteryjne,podpuszczka.
Marka
" CEKO "
Adres producenta
CEKO Sp. Z o. o.
Goliszew 3A
62- 817 Żelazków.
Adres zwrotny
CEKO Sp. Z o. o.
Goliszew 3A
62- 817 Żelazków.