Ser Edamski Ekologiczny
Udostępnij na FacebookuSer Edamski zawiera 26% tłuszczu. Dojrzewanie trwa 4 tygodnie. Odpowiednie szczepy bakterii powodują wyjątkowy smak sera, a wyselekcjonowany surowiec i tradycyjna metoda produkcji gwarantują wysoką wartość odżywczą, bogactwo składników mineralnych i witamin.
1 kg
Kod kreskowy: 2704006
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko* pasteryzowane, sól, podpuszczka naturalna, kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja stabilizująca: chlorek wapnia
*- z rolnictwa ekologicznego
Marka
" Ekołukta "
Adres producenta
Mleczarnia EkoŁukta Sp. z o.o.
ul. Brzozowa 2
14 - 105 Łukta
tel 89/647 03 21
fax 89/647 03 22
Adres zwrotny
Mleczarnia EkoŁukta Sp. z o.o.
ul. Brzozowa 2
14 - 105 Łukta
tel 89/647 03 21
fax 89/647 03 22