1 szt
Kod kreskowy: 5904467432242
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
bakterie fermentacji mlekowej
Marka
Maluta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Ser twarogowy półtłusty.
Cechy
tylko 2 składniki
prosto z Żuław
z przewagą mleka z gospodarstw z wypasem pastwiskowym*
*więcej na www.maluta.pl
Dodatkowe informacje
Dziedzictwo Kulinarne
Pomorskie
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 1
Maks. temp. °C - 8
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 1 °C do + 8 °C.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 131
Szerokość - 139
Głębokość - 139
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
82-100 Nowy Dwór Gdański
ul. Warszawska 41
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
82-100 Nowy Dwór Gdański
ul. Warszawska 41
tel. 55 247 24 61
www.maluta.pl
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
82-100 Nowy Dwór Gdański
ul. Warszawska 41
Telefon kontaktowy
55 247 24 61
Adres internetowy
www.maluta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 530 kJ/ 126 kcal |
Tłuszcz | 5,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
Węglowodany | 3,3 g |
w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 17 g |
Sól | 0,05 g |