Ale rybka z piekarnika w sosie francuskim
Udostępnij na FacebookuAle rybka z piekarnika w sosie francuskim
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 5907555220165
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mintaj (Theragra chalcogramma) 60%,
woda,
olej roślinny rzepakowy,
mąka pszenna,
cebula,
tłuszcz palmowy,
ocet spirytusowy,
sól,
skrobia modyfikowana ziemniaczana,
mieszanka przyprawowa (cebula, pieprz, papryka),
przyprawy,
cukier,
glukoza,
zioła,
regulator kwasowości : E330,
substancja zagęszczająca : guma guar,
drożdże.
Produkt może zawierać skorupiaki i mięczaki
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać skorupiaki i mięczaki
Przechowywanie
W lodówce 1 dzień w temp. poniżej :
* - 6 ° - 1 tydzień
** - 12 °C - 1 miesiąc
*** - 18 °C - do daty minimalnej trwałości
Produkt głęboko mrożony. Nie zamrażać ponownie. Chronić przed rozmrożeniem.
Do spożycia po obróbce termicznej.
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia : Wyciągnij produkt z kartonika , usuń folię i przygotuj :
W piekarniku - rozgrzej piekarnik do temp. 220 °C i umieść produkt wraz z tacką na środkowej półce piekarnika. Piecz przez około 35 minut do uzyskania złocisto- brązowej barwy potrawy.
W piekarniku z termoobiegiem - rozgrzej piekarnik do temp. 180 °C i umieść produkt wraz z tacką na środkowej półce piekarnika. Piecz ok 30 min.
Adres producenta
Abramczyk Sp. z o.o.
85-778 Bydgoszcz
ul. Witebska 63
Adres zwrotny
Abramczyk Sp. z o.o.
85-778 Bydgoszcz
ul. Witebska 63
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | %RWS |
---|---|---|
wartość energetyczna | 784 kJ / 188 kcal | 9% |
tłuszcz | 12 g | 17% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,6 g | 8% |
węglowodany | 8,0 g | 3% |
w tym cukry | 0,6 g | 1% |
białko | 12 g | 24% |
sól | 1,1 g | 18% |
*RWS - referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |