Arla Serek kremowy z cebulą i szczypiorkiem 200 g

Udostępnij na Facebooku

Arla Serek kremowy z cebulą i szczypiorkiem 200 g
  • Arla Serek kremowy z cebulą i szczypiorkiem 200 g
Produkt chwilowo niedostępny

1 szt - 0,200 kg

Kod kreskowy: 5711953158520

Dodatkowe informacje
Moje tagi: Dodaj tag

Producent

Składniki

sól

szczypiorek 0,4 %

kultury bakterii kwasu mlekowego

śmietanka (z mleka)

maślanka (z mleka)

cebula granulowana 1,95 %

jogurt o zawartości tłuszczu 3,5 %

Marka

Arla

Zalecenia dla alergików

Mleko - Zawiera

Warunki przechowywania

Maks. temp. °C - 8

Min. temp. °C - 2

Przechowywanie

Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.

Rodzaj opakowania

Typ - Nieokreślone opakowanie

Adres producenta

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Adres zwrotny

Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Kontakt

Arla Foods S.A.

Adres kontaktowy

ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo

Wymiary od dostawcy

Głębokość na półce - 33

Wysokość na półce - 88

Szerokość na półce - 123

Waga od dostawcy

Waga brutto - 215

Jednostka sprzedażowa - od dostawcy

Wysokość - 88

Szerokość - 123

Głębokość - 33

Kraj

Kraj pochodzenia głównego składnika - Produkt UE

Kraj pochodzenia - Dania

Rodzaj materiału opakowania

Oznaczenie materiału - 41 - Aluminium

Wartości odżywcze

Wartości odżywczeWartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna740 kJ / 178 kcal
Tłuszcz14 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone9,0 g
Węglowodany4,5 g
w tym cukry3,4 g
Białko7,4 g
Sól1,30 g


Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Supermarket internetowy Piotr i Paweł

Wygodne zakupy online

Supermarket internetowy Piotr i Paweł to miejsce na udane zakupy w Internecie. Jesteśmy już w całej Polsce. Nasz internetowy sklep spożywczy to przyjemność z e-zakupów. W naszej ofercie: Pieczywo, Warzywa i Owoce, Nabiał, Sery, Wędliny i Mięso, Ryby, Mrożonki, Kawy i Herbaty, Przetwory i Przyprawy, Słodycze, Napoje. Piotr i Paweł – Zakupy przez Internet. Życzymy udanych zakupów. Supermarket online - Zapraszamy.