Ciabatta z kurczakiem Piotr i Paweł
Udostępnij na FacebookuCiabatta z kurczakiem. Pieczywo pszenne głęboko mrożone.
1 szt - 0,165 kg
Kod kreskowy: 5901214147169
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mąka pszenna,
woda,
15,1% kurczak wędzony (96% mięso z kurczaka, sól, skrobia , maltodekstryna, glukoza, błonnik, stabilizator : cytryniany sodu, przeciwutleniacz : askorbinian sodu; stabilizator : węglany sodu, aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca : azotyn sodu),
13,9% sos z pomidorów suszonych (olej roślinny słonecznikowy,
35% suszone pomidory , sos pomidorowy, bazylia, sól, cukier, mąka ryżowa, pieprz, regulator kwasowości : kwas mlekowy; przeciwutleniacz : kwas askorbinowy),
7,5% ser gouda (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator : chlorek wapnia; substancja konserwująca : lizozyzm z białka jaja; kultury bakteryjne, podpuszczka mikrobiologiczna, barwnik : karoteny), 7% ser mozzarella,
mąka żytnia,
3% pomidory suszone,
mieszanka piekarnicza (suchy zakwas pszenny,
mąka pszenna,
stabilizator : karboksymetyloceluloza;
tłuszcz roślinny palmowy,
gluten pszenny,
cukier,
emulgator : mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych;
ekstrakt ze słodu jęczmiennego,
mąka sojowa,
odtłuszczone mleko w proszku,
włókna pszenne,
substancja przeciwzbrylająca : fosforany wapnia,
środek do przetwarzania mąki : kwas askorbinowy ; enzymy ), drożdże ,
olej roślinny rzepakowy,
słonecznik,
sól, cukier, pieprz, zioła.
Produkt może zawierać gorczycę, sezam i orzechy
Opis produktu
Ciabatta z kurczakiem. Pieczywo pszenne głęboko mrożone.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać gorczycę, sezam i orzechy
Przechowywanie
Warunki przechowywania : temperatura - 18 °C lub niższa. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Przygotowanie i stosowanie
Zamrożony produkt wyciągnąć z opakowania (folia), włożyć do nienagrzanego piekarnika, następnie nastawić temperaturę na około 200 °C - 220 °C, podgrzewać do momentu zarumienienia produktu i roztopienia się sera. Można też produkt wcześniej rozmrozić i po wyciągnięciu z opakowania (folia) włożyć do nagrzanego piekarnika około 200 °C do 220 °C i podgrzewać do momentu zarumienienia i roztopienia sera. Czas odgrzewania zapiekanki rozmrożonej jest odpowiednio krótszy. Podane wartości są wartościami orientacyjnymi, prosimy uwzględnić właściwości i cechy swojego piekarnika.
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Adres zwrotny
Wyprodukowano dla:
"Piotr i Paweł" S.A.
ul. Tatrzańska 1/5
60-413 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1537 kJ / 366 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,9 g |
Węglowodany | 48 g |
w tym cukry | 1,9 g |
Błonnik | 3,2 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,2 g |