1 szt - 0,275 kg
Kod kreskowy: 9001536020983
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
maka pszenna ,
woda ,
tłuszcz roślinny palmowy ,
alkohol etylowy ,
skrobia pszenna ,
cukier ,
olej roślinny rzepakowy ,
sól ,
kwas : kwas cytrynowy
Marka
" Piotr i Paweł S.A "
Dodatkowe informacje
Opinie i uwagi na temat produktu proszę kierować na adres:
naszeprodukty@piotripawel.pl
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt może zawierać : mleko i jego pochodne.
Zalecenia dla alergików
Mleko - Może zawierać
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze : 2°C - 8°C . Użyć bezpośrednio po otwarciu. Ciasto nadaje się do zamrożenia ( temperatura -18°C lub niższa ) w dniu zakupu. Zamrożone ciasto można przechowywać do 6 miesięcy. Rozmrażać przez całą noc w lodówce lub przez 3 godziny w temperaturze pokojowej.
Przygotowanie i stosowanie
Rozgrzać piekarnik z termoobiegiem do temperatury 200°C ( lub 220°C bez obiegu )
Ciasto wyjąć z lodówki 10 minut przed pieczeniem. Rozwinąć je wraz z papierem , ułożyć na blasze , ukształtować według potrzeb.
Na wierzchu ciasto posmarować ubitym jajkiem.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Wyprodukowano dla:
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12
60-476 Poznań
Adres zwrotny
" Piotr i Paweł " S.A.
ul. Druskienicka 12
60-476 Poznań
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1641 kJ/393 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 38 g |
w tym cukry | 2,8 g |
Błonnik | 1,1 g |
Białko | 5,8 g |
Sól | 0,55 g |