Delecta Dekorada Płatki czekoladowe 40 g
Udostępnij na FacebookuDecorada Naturalne dekorowanie ciast i deserów Idealne do dekorowania wypieków, deserów oraz lodów. Pyszny dodatek do kremów. Doskonałe do zapiekania. Dla łasuchów - mała słodka przekąska.
1 szt - 0,040 kg
Kod kreskowy: 5900983019806
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
miazga kakaowa
cukier
tłuszcz kakaowy
emulgatory: fosfatydy amonu, polirycynooleinian poliglicerolu
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, nasiona sezamu.
Marka
Delecta
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Płatki czekoladowe posypka dekoracyjna.
Cechy
mocno czekoladowy smak
Opis produktu
Decorada
Naturalne dekorowanie ciast i deserów
Idealne do dekorowania wypieków, deserów oraz lodów. Pyszny dodatek do kremów. Doskonałe do zapiekania. Dla łasuchów - mała słodka przekąska.
Dodatkowe informacje
Więcej inspiracji szukaj na delektujemy.pl
Dobra strona wypieków
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Dobra rada
Powierzchnie przygotowane z kremu na śmietanie lub ubijanego na mleku, rekomendujemy dekorować w tym samym dniu, zaś na kremach budyniowych - zalecamy dekorować dzień wcześniej.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 149
Szerokość - 90
Głębokość - 11
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Adres zwrotny
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Adres kontaktowy
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Kontakt
Bakalland S.A.
Adres internetowy
www.delecta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 2000 kJ / 477 kcal |
tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
węglowodany | 64 g |
w tym cukry | 62 g |
białko | 5,0 g |
sól | 0,05 g |