Delecta Z serca natury Cukier ze skórką pomarańczową 15 g
Udostępnij na FacebookuWzbogać swoje wypieki niezwykłym pomarańczowym aromatem. Cukier Delecta zawiera aż 30% naturalnej skórki pomarańczy, co gwarantuje intensywny zapach aż w 1 kg wypieku. Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca.
1 szt - 0,015 kg
Kod kreskowy: 5900983023438
Dodatkowe informacje
Producent
Delecta
Delecta - Prosto z serca
Składniki
naturalny aromat
skórka pomarańczowa 30%
cukier
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać gluten, jaja, mleko i soję.
Marka
Delecta
Cechy
100% natury
mocny aromat
30% skórki pomarańczy
Opis produktu
Wzbogać swoje wypieki niezwykłym pomarańczowym aromatem. Cukier Delecta zawiera aż 30% naturalnej skórki pomarańczy, co gwarantuje intensywny zapach aż w 1 kg wypieku. Piecz naturalnie... ot tak... prosto z serca.
O marce
Delecta - Prosto z serca
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Zastosowanie
Doskonały do ciast drożdżowych i czekoladowych, serników, babeczek, naleśników i kawy. Idealnie nadaje się do przygotowania mazurków, kremów, przetworów i past owocowych oraz innych deserów. Zawartość opakowania aromatyzuje ok. 1 kg wypieku.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 7
Wysokość - 164
Szerokość - 100
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Adres producenta
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Adres zwrotny
Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Kontakt
Bakalland S.A.
Adres kontaktowy
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
Przepisy
Nasz przepis: Sernik
Przygotuj
Do ciasta:
250 g mąki pszennej
1 jajo
125 g margaryny
1 łyżeczka proszku do pieczenia Delecta
pół szkl. cukru pudru
3 łyżki kwaśnej śmietany
Do masy serowej:
1 kg twarogu
5 jaj
250 g margaryny
200 g cukru pudru
Budyń smak waniliowy 64 g Delecta
Cukier ze skórką pomarańczową 15 g Delecta
1 łyżeczka proszku do pieczenia Delecta
Sposób przygotowania
Przygotuj ciasto na spód sernika z podanych składników i wyłóż nim dno tortownicy o śr. 28 cm. Margarynę z cukrem i żółtkami utrzyj na gładką masę. Dodaj twaróg, cukier ze skórką pomarańczową i pozostałe składniki. Białka ubij na sztywno i dodaj do przygotowanej masy. Masę przełóż na wyłożoną ciastem tortownicę. Piecz w 180°C przez ok. 1 godzinę.
Więcej inspiracji szukaj na www.delektujemy.pl
Adres internetowy
www.delecta.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
wartość energetyczna | 1492 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany | 86 g |
w tym cukry | 86 g |
białko | 1,3 g |
sól | 0 g |