1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 4770190130097
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pomarańczowy pieprz 2%
solony filet śledzia Atlantyckiego bez skóry 98% (filet śledzia (Clupea harengus harengus), sól, dekstroza, regulatory kwasowości: E575; przyprawy, środki konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu; wzmacniacz smaku: glutaminian sodu)
Marka
Vici
Pozostałe informacje
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Przechowywanie
W temperaturze od 0 °C do +6 °C do daty przydatności.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 6
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 31
Wysokość - 200
Szerokość - 94
Rodzaj opakowania
Typ - Tacka
Adres producenta
UAB „Baltic Food Partners",
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
www.viciunaigroup.eu
Adres zwrotny
UAB „Baltic Food Partners",
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
www.viciunaigroup.eu
Kontakt
UAB „Baltic Food Partners"
Adres kontaktowy
Birutès skg. 8, Macenių k.,
LT - 90100, Plungès raj.,
Lietuva
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - Obszar połowu: FAO 27 (Północno wschodni Atlantyk - A: Morze Norweskie &/lub B: Morze Północne &/lub C: Morze Islandzkie). Obszar połowu A i/lub B, i/lub C został umieszczony obok daty przydatności.
Metoda połowu ryb - metoda połowu: sieci okrężnicze/ włoki
Adres internetowy
www.viciunaigroup.eu
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Średnie wartości odżywcze w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna: | 691 kJ/166 kcal |
Tłuszcz: | 12,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 2,75 g |
Węglowodany: | 0,96 g |
- w tym cukry: | 0,94 g |
Białko: | 12,5 g |
Sól: | 3,8 g |