1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5900344403381
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
żółtko jaja
ekstrakt z papryki
5,1% musztarda (woda, gorczyca mielona, ocet spirytusowy, sól, kurkuma)
substancje konserwujące (benzoesan sodu, sorbinian potasu)
*Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia
35% krojone filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)* (śledź, sól, ocet spirytusowy, cukier)
woda
śmietana (śmietana, stabilizator: karagen)
sól
olej rzepakowy
ocet spirytusowy
5,3% cebula marynowana
cukier
przyprawy (zawierają gorczycę oraz mleko)
0,7% ziarno gorczycy czarnej
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać: skorupiaki, soję i seler.
Marka
Lisner
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Marynowane, krojone filety śledziowe bez skóry w sosie musztardowym.
Cechy
100% dziko żyjąca ryba
Zalecenia dla alergików
Ryba - Zawiera
Mleko - Zawiera
Soja - Może zawierać
Gorczyca - Zawiera
Jaja - Zawiera
Skorupiaki - Może zawierać
Seler - Może zawierać
Przygotowanie i stosowanie
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 7
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C.
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 108
Wysokość - 102
Głębokość - 108
Rodzaj opakowania
Typ - Nieokreślone opakowanie
Adres producenta
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres zwrotny
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Adres kontaktowy
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań
Kontakt
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
Pochodzenie
Obszar połowu ryb - Złowione w Północno-Wschodnim Atlantyku (FAO27) w Morzu Północnym (1), Morzu Norweskim (2), Morzu Celtyckim (3), Skagerrak i Kattegat (8), Morzu Irlandzkim (11), Morzu Bałtyckim (13) za pomocą włoków pelagicznych (A), okrężnic (B). Właściwe oznakowanie podobszaru połowu i kategorii narzędzia połowowego - patrz nadruk za datą terminu przydatności do spożycia.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1541 kJ / 373 kcal |
Tłuszcz: | 35,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 3,9 g |
Węglowodany: | 7,7 g |
w tym cukry: | 7,1 g |
Białko: | 6,7 g |
Sól: | 2,1 g |
Możliwe naturalne odchylenia |