1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5908226812733
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
schab wieprzowy 100 %
Zawartość procentowa tłuszczu poniżej 3 %
Stosunek kolagenu do białka mięsa poniżej 11 %
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do + 2°C.
Po otwarciu przechowywać w temperaturze od 0°C do + 2°C nie dłużej niż 24 h.
Przygotowanie i stosowanie
Spożyć po obróbce cieplnej. Pergamin znajdujący się pod wstęgą mięsa nie nadaje się do spożycia.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
Goodvalley Sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b;
77-320 Przechlewo
www.goodvalley.com
Adres zwrotny
Goodvalley Sp. z o.o.
ul. Młyńska 43b;
77-320 Przechlewo
www.goodvalley.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 484 kJ / 115 kcal | 6% |
Tłuszcz | 2,5 g | 4% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g | 1% |
Węglowodany | 0 g | 0% |
w tym cukry | 0 g | 0% |
białko | 23 g | 46% |
sól | 0,2 g | 3% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | ||
Podane wartości odżywcze dotyczą produktu przed obróbką termiczną. | ||
Zawartość soli zadeklarowana w tabeli wartości odżywczej pochodzi z naturalnie występującego sodu w mięsie. |