1 szt - 0,080 kg
Kod kreskowy: 8850122101053
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda
skrobia z fasoli mung 88%
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron Vermicelli z fasoli Mung
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przygotowania:
Makaron do zupy
Namocz makaron w wodzie na 7-10 min i odcedź. Dodaj do wrzącej zupy i gotuj 1-3 minuty.
Makaron do dań z woka
Namocz makaron w wodzie na 10 min i odcedź. Smaż w woku przez 1-2 minuty.
Makaron na sałatkę
Namocz makaron w wodzie na 10 min i odcedź. Następnie blanszuj go we wrzącej wodzie przez 3-5 minut, a potem przelej makaron zimną wodą.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Chronić przed nasłonecznieniem.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 154
Głębokość - 61
Szerokość - 83
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
Adres zwrotny
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
www.decare.pl
Logotypy stron trzecich - pozostały tekst
ISO 9001:2008
Adres kontaktowy
Pieńków 147 A
05-152 Czosnów
Kontakt
De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Informacje dot. stylu życia
Produkt odpowiedni dla wegan
Halal
Produkt odpowiedni dla wegetarian
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Tajlandii.
Adres internetowy
www.decare.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 1531 kJ/ 361 kcal |
Tłuszcz | 0,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 87 g |
w tym cukry | 0,3 g |
Błonnik | 4,5 g |
Białko | 0,3 g |
Sól | 0,02 g |