OWOLOVO Sos owocowy jabłko i porzeczka 200 g
Udostępnij na FacebookuNasze sosy bazują wyłącznie na owocach, by dać wam pełnię naturalności, słodyczy i przyjemności smaku! Rozkoszujcie się nimi cały rok w swoich ulubionych deserach, i nie tylko!
1 szt - 0,200 litr
Kod kreskowy: 5901958614033
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przecier z czarnej porzeczki 8 %
zagęszczony sok jabłkowy 40 %
przecier jabłkowy 51 %
substancja zagęszczająca - pektyny z owoców
Marka
OWOLOVO
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sos jabłkowo-porzeczkowy. Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry.
Cechy
bez dodatku cukru! - zawiera naturalnie występujące cukry
do jogurtów, lodów, naleśników i innych deserów
naturalnie, że z owoców!
zamiast cukru, zamiast dżemu!
Opis produktu
Nasze sosy bazują wyłącznie na owocach, by dać wam pełnię naturalności, słodyczy i przyjemności smaku! Rozkoszujcie się nimi cały rok w swoich ulubionych deserach, i nie tylko!
Dodatkowe informacje
Wypróbuj nasze słodkie przepisy
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed:
data i numer partii w dolnej części opakowania.
Przechowuj w temperaturze pokojowej, przed otwarciem wstrząśnij, po otwarciu przechowuj w lodówce nie dłużej niż 5 dni.
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 186
Głębokość - 30
Szerokość - 107
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Adres producenta
Real S.A.
ul. Brzeska 76
08-102 Siedlce
Adres zwrotny
Real S.A.
ul. Brzeska 76
08-102 Siedlce
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
Zakrętka może stanowić zagrożenie dla małych dzieci.
Kontakt
Real S.A.
Oświadczenia żywieniowe
Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry.
Adres kontaktowy
ul. Brzeska 76
08-102 Siedlce
Informacje dot. stylu życia
Bez dodatku cukru
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartości odżywcze w 100 g produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 629 kJ/ 148 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 35 g |
w tym cukry | 33 g |
Błonnik | 2,8 g |
Białko | 0,6 g |
Sól | 0,02 g |
*(zawartość wynikająca z obecności naturalnie występującego sodu) |