Pasta pantai czerwona curry
Udostępnij na FacebookuTajska baza do sosu lub dania curry. W połączeniu z mleczkiem kokosowym, mięsem i warzywami tworzy wyśmienite tajskie danie. Może być wykorzystywana jako marynata lub składnik sosu do potraw z woka.
1 szt - 0,114 kg
Kod kreskowy: 8850058008075
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
szalotka,
czosnek,
suszone czerwone chilli (19%),
trawa cytrynowa,
sól,
laos,
skórka papedy,
kminek,
regulator kwasowości: E330 (kwasek cytynowy)
Przechowywanie
Przechowywać w warunkach otoczenia.
Kraj
Kraj pochodzenia - Tajlandia
Adres producenta
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Adres zwrotny
BEAGLEY COPPERMAN S.C Radom ul. Grzecznarowskiego 2, 26 - 600 Radom
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 330kj/93 kcal |
tłuszcz | 2,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 6,2 g |
w tym cukry | 1,1 g |
białko | 5,5 g |
sól | 14,1 g |