Pasztet tradycyjne jadło cielęcy pieczony z morelą
Udostępnij na FacebookuPasztet cielęcy pieczony z morelą. W polskiej tradycji kulinarnej znany i ceniony od lat. Wszystkie nasze pasztety to efekt starannej i pracochłonnej ręcznej produkcji. Znakomicie i wyraziście przyprawione z dodatkiem warzyw i owoców, za to bez bułki i kaszy. Dwukrotnie pieczony. Rozkosz dla smakoszy.
1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5906295169994
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mięso cielęce 60%,
wątroba cielęca lub indycza 12%,
mięso wieprzowe 20%,
morela 4%,
jaja,
miód,
pietruszka,
marchew,
rozmaryn,
pieprz,
lubczyk,
gruszka,
gałka muszkatołowa,
sól kamienna.
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Produkt bezglutenowy.
Przechowywanie
Temperatura przechowywania: 2°C do 6°C.
Po otwarciu wyjąć z foliowego opakowania i przechowywać w lodówce max do 24 godzin.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
P.H.P Tradycyjne Jadło Beata Lis
63-000 Środa Wielkopolska
ul. Górki 12
Masarnia
Pomarzanowice 1
62-010 Pobiedziska
Adres zwrotny
P.H.P Tradycyjne Jadło Beata Lis
63-000 Środa Wielkopolska
ul. Górki 12
Masarnia
Pomarzanowice 1
62-010 Pobiedziska
biuro@tradycyjnejadlo.pl
www.tradycyjnejadlo.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1227,2 kJ/ 294,7 kcal |
Tłuszcze | 19,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 8,2 g |
Węglowodany | 8,6 g |
w tym cukry | 1,6 g |
Białko | 19,9 |
Sól | 1,6 g |