1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 5906716200015
Dodatkowe informacje
Producent
Instrukcje dotyczące przygotowania
Niewielki osad nie jest wadą produktu. W przypadku jego powstania wstrząsnąć opakowaniem.
Opis marketingowy
Przyprawa do zup i sosów
Składniki
woda, sól, syrop glukozowo- fruktozowy, ocet spirytusowy, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, 5-rybonukleotydy disodowe; barwnik: karmel amoniakalno- siarczynowy, aromaty.
Sposób przechowywania
przechowywać w temperaturze pokojowej
Temperatura przechowywania min - max
0 - 25 °C
Nazwa producenta
JAMAR
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 21,2 g |
Zawartość białek | 0 g |
Zawartość błonnika | 0 g |
Skrobia | 0 g |
Alkohole wielowodorotlenowe - poliole | 0 g |
Cukry | 6,0 g |
Zawartość węglowodanów | 8,4 g |
Kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 0 g |
Kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 0 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kJ | 145 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 34 kcal |
W porcji 850 ml | |
Zawartość węglowodanów w porcji (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (skrobia) | 0 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 0 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 0 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kcal (energia) | 0 %RWS |
Wartość energetyczna kJ | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) | 0 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) | 0 %RWS |
Zawartość węglowodanów (skrobia) | 0 %RWS |
Zawartość błonnika (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 0 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 0 %RWS |