Ser mozzarella pasłęk
Udostępnij na FacebookuSer produkowany zgodnie z technologią „Pasta Filata” na linii Mozzarella o delikatnym mlecznym smaku, doskonały do wszelkiego rodzaju dań zapiekanych, ciepłych. Szczególne zastosowanie - do pizzy.
1 kg
Kod kreskowy: 80095
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
Mleko,
sól,
kultury bakteryjne,
podpuszczka mikrobiologiczna.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od + 2 do +10 ºC.
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Adres producenta
SERY ICC PASŁĘK sp. z o.o.
ul. Dworcowa 9,
14-400 Pasłęk
Adres zwrotny
SERY ICC PASŁĘK sp. z o.o.
ul. Dworcowa 9,
14-400 Pasłęk
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1222 kJ/ 294 kcal |
Tłuszcze | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe | 14 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,5 g |