ŚLIMAKI W SOSIE WŁASNYM Escargot 160 g
Udostępnij na FacebookuŚlimaki w sosie własnym. Konserwa rybna sterylizowana.
Produkt chwilowo niedostępny
1 szt - 0,160 kg
Kod kreskowy: 5902768129564
Dodatkowe informacje
Producent
Kraj pochodzenia głównego składnika
Polska
Opis marketingowy
Ślimaki w sosie własnym. Konserwa rybna sterylizowana.
Temperatura przechowywania min - max
4x25 °C
Nazwa producenta
Firma Handlowa ROLNIK Spółka Jawna
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 21 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | <0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,3 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 365 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 86 kcal |
g/100g | |
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 2 g |
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 21 g |
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,0 g |
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,6 g |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | <0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 0,3 g |
Wartość energetyczna kJ (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 365 kJ |
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) | 86 kcal |
W porcji 100 g | |
Zawartość węglowodanów w porcji | 0,6 g |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 86 kcal |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 365 kJ |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | <0,1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 0,0 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 21 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 2 g |