1 szt - 0,400 kg
Kod kreskowy: 5901005005913
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Marka
Włoszczowa
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od 0°C do +8°C
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 0
Maks. temp. °C - 8
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 134
Głębokość - 44
Wysokość - 113
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 413883300
fax +48 413883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Oddział Pawłowice
Adres zwrotny
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 413883300
fax +48 413883327
e-mail: osm@osmwloszczowa.com.pl
Oddział Pawłowice
Kontakt
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Adres kontaktowy
29-100 Włoszczowa
ul. Kochanowskiego 1
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Telefon kontaktowy
+48 413883300
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Polsce
Email kontaktowy
osm@osmwloszczowa.com.pl
Numer fax
+48 413883327
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | %* |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 543 kJ/129 kcal | 7% |
Tłuszcz | 5,8 g | 8% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,8 g | 19% |
Węglowodany | 3,3 g | 1% |
w tym cukry | 2,5 g | 3% |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 16 g | 32% |
Sól | 0,07 g | 1% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal) |