1 szt - 0,480 kg
Kod kreskowy: 5900783010317
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Pudliszki Sos warzywny do leczo 480g
Składniki
przecier pomidorowy (138g pomidorów w 100g produktu), warzywa (papryka czerwona, zielona i żółta 15,8%, cukinia 9,2%, cebula 8,3%, marchew 5%), czosnek, cukier, sól, olej rzepakowy, reulator kwasowości (kwas cytrynowy), zioła. Produkt pasteryzowany
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
HJ HEINZ POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 0,8 g |
Zawartość białek | 1,8 g |
Zawartość błonnika | 1,5 g |
Cukry | 8,5 g |
Zawartość węglowodanów | 8,5 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | <0,1 |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1 g |
Wartość energetyczna kJ | 223 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 53 kcal |
W porcji 120 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 269 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 64 kcal |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,96 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2,2 g |
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1,8 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 10 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,2 g |
% RWS* w porcji | |
Wartość energetyczna kJ | 3 %RWS |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2 %RWS |
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) | 1 %RWS |
Zawartość węglowodanów (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość węglowodanów (cukry) | 11 %RWS |
Zawartość białek (ogólnie) | 4 %RWS |
Zawartość soli (ogólnie) | 16 %RWS |