Apetina Serek Kremowy Pesto i Rukola
Udostępnij na FacebookuJesteś zabiegany? Spróbuj serka Arla Apetina, z którym smacznie i szybko przygotujesz coś naprawdę dobrego.
1 szt - 0,125 kg
Kod kreskowy: 5760466986069
Dodatkowe informacje
Producent
Arla
Musztarda i miód - Wyborny do mięs i wędlin
Tapas - Wyjątkowy na grilla
India - Przepyszny do ryb i pieczeni
Pesto i rukola - Wyśmienity z makaronem
Pomidory i bazylia - Doskonały do past i dipów
Naturalny - Idealny do każdej potrawy
Wypróbuj różne serki kremowe Apetina, więcej kulinarnych inspiracji na www.apetina.com/pl
Kraj
Kraj pochodzenia - Dania
Cechy
tylko naturalne składniki
niezrównane w potrawach na gorąco
doskonały do gotowania i pieczenia
Marka
Arla Apetina
O marce
Musztarda i miód - Wyborny do mięs i wędlin
Tapas - Wyjątkowy na grilla
India - Przepyszny do ryb i pieczeni
Pesto i rukola - Wyśmienity z makaronem
Pomidory i bazylia - Doskonały do past i dipów
Naturalny - Idealny do każdej potrawy
Wypróbuj różne serki kremowe Apetina, więcej kulinarnych inspiracji na www.apetina.com/pl
Składniki
maślanka (z mleka)
śmietanka (z mleka)
płatki rukoli 3%
woda
bazylia 2,5%
sól
proszek serowy (z mleka)
oliwa z oliwek
sacharoza
czosnek w proszku 0,2%
skrobia kukurydzy woskowej
koncentrat soku cytrynowego
biały pieprz
kultury bakterii kwasu mlekowego
Adres firmy
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Nazwa firmy
Arla Foods SA
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w Danii.
Adres zwrotny
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
www.arla.pl
Opis produktu
Jesteś zabiegany?
Spróbuj serka Arla Apetina, z którym smacznie i szybko przygotujesz coś naprawdę dobrego.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu dwóch tygodni.
Adres producenta
Arla Foods SA
ul. Kłobucka 25
02-699 Warszawa
Adres internetowy
www.arla.pl
Rodzaj opakowania
Typ - Opakowanie plastikowe
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 27
Szerokość - 121
Głębokość - 87
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 8
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wydzielanie się płynnej serwatki, będącej niedocenionym źródłem białka jest naturalnym procesem przy produkcji serków Apetina. Aby zachować cenne wartości, przed spożyciem wymieszaj serek z serwatką.
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Serek kremowy z pesto i rukolą.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu: |
---|---|
Wartość energetyczna | 753 kJ/182 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,6 g |
Węglowodany | 3,8 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Białko | 7,3 g |
Sól | 1,2 g |