1 szt - 0,140 kg
Kod kreskowy: 5900197022548
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
mleko Bio
mleko zagęszczone odtłuszczone Bio
żywe kultury bakterii jogurtowych oraz Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium lactis
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Jogurt Bio naturalny.
Cechy
produkt rolnictwa ekologicznego
tylko mleko, kultury bakterii
Pozostałe informacje
Unijne logo rolnictwa ekologicznego - PL-EKO-07, Rolnictwo UE
Dodatkowe informacje
facebook.com/BakomaRadoscznatury
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Min. temp. °C - 2
Maks. temp. °C - 6
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 75
Szerokość - 75
Wysokość - 73
Rodzaj opakowania
Typ - Doniczka
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład Produkcyjny:
Elżbietów 48,
96-516 Szymanów
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.,
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Informacje dot. stylu życia
Organiczne
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Recykling - pozostały tekst
Dbaj o środowisko - wyrzuć karton osobno
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g jogurtu |
---|---|
Wartość energetyczna | 266 kJ / 63 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
w tym kwasy nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 6,8 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 0,13 g |