1 szt - 0,060 kg
Kod kreskowy: 5900197021749
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
emulgator: lecytyny z soi
niacyna
regulator kwasowości: kwas mlekowy
rodzynki 7% (rodzynki, olej palmowy)
sól
wapń (węglan wapnia)
witamina C
tłuszcz palmowy
witamina E
witamina B6
biotyna
witamina B12
magnez (tlenek magnezu)
aromaty
substancja konserwująca: kwas sorbowy
biała polewa 18% (cukier, całkowicie utwardzony tłuszcz palmowy, odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, emulgator: lecytyny z soi, aromat)
koncentrat białka z serwatki i wyizolowanego białka sojowego 23,5%
orzech kokosowy 3,5%
płatki sojowe
kwas pantotenowy
ryboflawina
syrop glukozowy
substancja utrzymująca wilgoć: glicerol
kwas foliowy
oligofruktoza
tiamina
maltodekstryna
olej rzepakowy
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać: gluten, dwutlenek siarki, orzechy, orzeszki ziemne, sezam, jaja.
Marka
Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Wysokobiałkowy baton o smaku waniliowym w białej polewie z 10 witaminami i 2 składnikami mineralnymi.
Cechy
źródło witamin, wapnia i magnezu
Zalecenia dla alergików
Orzechy - Może zawierać
Orzeszki ziemne - Może zawierać
Sezam - Może zawierać
Dwutlenek siarki / siarczyny - Może zawierać
Soja - Zawiera
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Jaja - Może zawierać
Mleko - Zawiera
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 25
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze do +25°C w suchym miejscu
Jednostka sprzedażowa
Głębokość - 19
Szerokość - 124
Wysokość - 52
Rodzaj opakowania
Typ - Zgrzewane
Adres producenta
Wyprodukowano dla
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Oświadczenia żywieniowe
źródło witamin, wapnia i magnezu
Kraj
Country of Origin - Produkt UE
Telefon kontaktowy
801340600
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Opakowanie 60 g zawiera jedną porcję produktu.
Pochodzenie
Tekst dowolny o pochodzeniu - Wyprodukowano w UE
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | % RWS* w 100 g | w porcji 60 g | % RWS* w porcji |
---|---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 1698 kJ / 406 kcal | 20% | 1019 kJ / 244 kcal | 12% |
Tłuszcz | 17 g | 24% | 10,0 g | 14% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,0 g | 41% | 5,0 g | 25% |
Węglowodany | 43 g | 17% | 26 g | 10% |
w tym cukry | 32 g | 36% | 19 g | 22% |
Białko | 25 g | 50% | 15 g | 30% |
Sól | 0,40 g | 7% | 0,24 g | 4% |
Wapń | 200 mg | 25% | 120 mg | 15% |
Magnez | 95 mg | 25% | 57 mg | 15% |
Witamina C | 39,0 mg | 48% | 23,4 mg | 29% |
Niacyna | 11,7 mg | 73% | 7,0 mg | 44% |
Witamina E | 6,5 mg | 54% | 3,9 mg | 33% |
Kwas pantotenowy | 3,9 mg | 65% | 2,3 mg | 38% |
Witamina B6 | 1,30 mg | 92% | 0,78 mg | 56% |
Ryboflawina | 1,0 mg | 71% | 0,6 mg | 43% |
Tiamina | 0,90 mg | 82% | 0,54 mg | 49% |
Kwas foliowy | 130 µg | 65% | 78 µg | 39% |
Biotyna | 97 µg | 194% | 58 µg | 116% |
Witamina B12 | 0,64 µg | 26% | 0,38 µg | 15% |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ /2000 kcal) | ||||
Opakowanie 60 g zawiera jedną porcję produktu. |