Beskidzki Olej rzepakowy 100 % 1 l
Udostępnij na FacebookuBeskidzki - Z pierwszego tłoczenia - Wysoka zawartość witamin E, K - Bez GMO - Źródło kwasów omega 3 Smażenie, pieczenie, gotowanie, sałatki
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 5900229040984
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
olej roślinny rzepakowy rafinowany
Marka
Beskidzki
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Olej rzepakowy.
Cechy
Produkt polski
bez ekstrakcji chemicznej
Opis produktu
Beskidzki
- Z pierwszego tłoczenia
- Wysoka zawartość witamin E, K
- Bez GMO
- Źródło kwasów omega 3
Smażenie, pieczenie, gotowanie, sałatki
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i nr partii wydrukowane na butelce powyżej etykiety. Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 272
Głębokość - 81
Szerokość - 81
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Zakłady Tłuszczowe „Bielmar" Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała,
www.bielmar.pl
Adres zwrotny
Zakłady Tłuszczowe „Bielmar" Sp. z o.o.
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała,
www.bielmar.pl
Oświadczenia żywieniowe
Wysoka zawartość witamin E, K
Źródło kwasów omega 3
Bez GMO
Adres kontaktowy
ul. Sempołowskiej 63
43-300 Bielsko-Biała
Kontakt
Zakłady Tłuszczowe „Bielmar" Sp. z o.o.
O producencie
Tradycja tłoczenia od 1926 roku
Dodatki
Składniki modyfikowane genetycznie - Nie zawiera
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 1 - PET
Adres internetowy
www.bielmar.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza w 100 ml (92 g) produktu |
---|---|
Wartość energetyczna | 3404 kJ / 828 kcal |
Tłuszcz, w tym | 92 g |
kwasy tłuszczowe nasycone | 6,0 g |
kwasy tłuszczowe jednonienasycone | 60 g |
kwasy tłuszczowe wielonienasycone | 26 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Witamina E | 25 mg (208 %*) |
Witamina K | 69 µg (92 %*) |
Kwas alfa-linolenowy (omega 3) | 8,0 g |
* % dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin (dla osób dorosłych) |