Bułki panini cereal bezglutenowe bio 165g
Udostępnij na FacebookuOpracowane specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
1 szt - 0,165 kg
Kod kreskowy: 8008698030837
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda
skrobia kukurydziana*
pełnoziarnista mąka z amarantusa* 12%
zakwas* 10% (mąka ryżowa*, woda)
siemię lniane* 3%
sezam* 3%
ziarno słonecznika* 3%
olej słonecznikowy*
mąka ryżowa* 2%
płatki quinoa* 2%
włókno roślinne (psyllium)*
błonnik jabłkowy*
białko groszku
drożdże*
dekstroza*
sól morska
substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa*
przyprawy*
*Skladnik z upraw ekologicznych
Informacje dla alergików: pozostały tekst
Może zawierać soję, łubin i jaja.
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu opakowanie należy ponownie zamknąć, a chleb spożyć w ciągu kilku dni lub natychmiast zamrozić.
Przygotowanie i stosowanie
Piec w piekarniku - Od temperatury otoczenia
Piec we wstępnie nagrzanym piekarniku w temperaturze 200°C przez 10 minut.
Adres producenta
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
www.schaer.com
Adres zwrotny
Dr. Schär AG / SPA
Winkelau 9
39014 Burgstall / Postal (BZ)
Italy
www.schaer.com
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g | w 55 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1106 kJ/ 264 kcal | 609 kJ/145 kcal |
Tłuszcz | 9,2 g | 5,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,2 g | 0,6 g |
Węglowodany | 34 g | 19 g |
w tym cukry | 0,5 g | 03 g |
błonnik | 12 g | 6,4 g |
białko | 5,7 g | 3,1 g |
sól | 1,3 g | 0,69 g |