Bułki bezglutenowe Ciabatta 200g/SCHAR
Udostępnij na FacebookuBezglutenowy produkt - Ciabatta do zapiekania. Pieczywo włoskie, biały bezglutenowy chleb, wykonany z mąki kukurydzianej i drożdży. Bochenek jest wydłużony, szeroki i płaskawy. Podawane najczęsćiej na ciepło.
1 szt - 0,200 kg
Kod kreskowy: 8008698010259
Dodatkowe informacje
Producent
Opis marketingowy
Bezglutenowy produkt - Ciabatta do zapiekania.
Pieczywo włoskie, biały bezglutenowy chleb, wykonany z mąki kukurydzianej i drożdży. Bochenek jest wydłużony, szeroki i płaskawy. Podawane najczęsćiej na ciepło.
Składniki
Skrobia kukurydziana, woda, mąka kukurydziana, błonnik roślinny, drożdże, mąka ryżowa, dekstroza, izolat białkowy z soi, olej roślinny, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; sól, regulatory kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy.
Sposób przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Nazwa producenta
SCHAR
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | |
---|---|
Zawartość soli | 1,1 g |
Zawartość białek | 3,9 g |
Cukry | 2,7 g |
Zawartość węglowodanów | 46 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,5 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 3 g |
Wartość energetyczna kJ | 1019 kJ |
Wartość energetyczna kcal | 241 kcal |
W porcji 50 g | |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 510 kJ |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 120 kcal |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 1,5 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 23 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1,4 g |
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 2 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 0,5 g |